Ανάκληση παιδικών καθισµάτων λόγω επικινδυνότητας

Seven years old small child in the backseat of a car sitting in children safety car seat covers his mouth with his hand - suffers from motion sickness

Ανάκληση παιδικών καθισµάτων λόγω επικινδυνότητας

Ανάκληση καθισµάτων booster της εταιρείας PREMAMAN

 

Πρόκειται για τα µοντέλα BLUE CHAIR RISER PREU2V και BLACK CHAIR RISER PREU2U. Υπάρχει πιθανότητα το παιδί να γλιστρήσει κάτω από τη ζώνη ασφαλείας.

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης καθισµάτων booster της εταιρείας PREMAMAN µοντέλα BLUE CHAIR RISER PREU2V και BLACK CHAIR RISER PREU2U (όλες οι παρτίδες).

Κατά τη διάρκεια εργαστηριακής δοκιµής, που συνίσταται στην εφαρµογή µιας δύναµης 150Ν για 1 λεπτό σε µια κατεύθυνση σε γωνία 45° προς την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, οι ραφές στην περιοχή του καβάλου βρέθηκαν να σπάνε. Λόγω αυτού, το παιδί µπορεί να γλιστρήσει κάτω από τη ζώνη ασφαλείας, γεγονός που µπορεί να οδηγήσει στην παγίδευση του κεφαλιού.

Μέχρι αυτή την στιγµή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχηµα, το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε. έχει αποσύρει από τα σηµεία πώλησης τα εναποµείναντα τεµάχια και παρακαλεί τους καταναλωτές να σταµατήσουν άµεσα τη χρήση των συγκεκριµένων προϊόντων και να τα επιστρέψουν στο κατάστηµα αγοράς, προκειµένου να τους επιστραφεί το αντίτιµο αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Λ. Θηβών 279 – Αιγάλεω τηλ.210 9836834 µε το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών ή στο email: [email protected].

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.