Ανάμεσα στις 12 καλύτερες οι νεανίδες του ΔΑΣΩ

Στις 12 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Νεανίδων βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν τα κορίτσια του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ παρόλες τις αντιξοότητες με τις ώρες προπόνησης. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι περισσότερες ώρες από μόνες τους δεν αρκούν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται όραμα και μεθοδικότητα !!!
Οι γονείς και τα μέλη της Διοίκησης χειροκρότησαν τις προσπάθειες των Νεανίδων και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα, ως εκπρόσωποι Νεανίδων του Ωραιοκάστρου.
Αυτή η επιτυχία των Νεανίδων, κάνει τα μέλη της Διοίκησης να αισθάνονται περήφανα και ικανοποιημένα που οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Η πολύ καλή πορεία των Νεανίδων και η αλματώδης πρόοδος των αθλητριών αποδεικνύει το έργο που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου.
Η πολύ καλή δουλειά εκ μέρους των προπονητών, η μεγάλη προσοχή της Διοίκησης στα αναπτυξιακά τμήματα επιβραβεύεται από τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου με την μεγάλη αύξηση των εγγραφών που έγιναν φέτος στις Ακαδημίες, που πέρασε κάθε προσδοκία της Διοίκησης.
AA0CDED6-63B4-4BD7-B498-E43CFD105F04

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.