Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

[ad_1]

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται στη διάρκεια του συλλαλητηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ομάδα ατόμων, που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αποσπάστηκαν από την πορεία και κατευθύνθηκαν στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος του κτηρίου της παλιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονται αψιμαχίες.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές (περίπου 1.000 άτομα σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας) συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και στις 6.30΄ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα συγκρότησαν πορεία με κατεύθυνση δυτικά, μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας και Ερμού.

Ομάδα διαδηλωτών, που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, σε κάποια στιγμή αποσπάστηκαν από την πορεία, ενώ διακριτική είναι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Την ώρα που η πορεία διέρχονταν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκε κροτίδα, χωρίς να προκληθούν ζημίες, ενώ λίγο μετά τις 7.30΄ ο κύριος όγκος των διαδηλωτών κατευθύνονταν προς το σημείο εκκίνησης, στην Καμάρα.

The post Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου appeared first on dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.