Ανάστατοι οι κάτοικοι της Πενταλόφου Ωραιοκάστρου απο τα απανωτά κρούσματα κλοπών – Θα λάβουν μέτρα

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Πενταλόφου Ωραιοκάστρου απο τα απανωτά κρούσματα κλοπών – Θα λάβουν μέτρα

Ανάστατοι οι κάτοικοι της κοινότητας Πενταλόφου Ωραιοκάστρου απο τα απανωτά κρούσματα κλοπών. Μέχρι τώρα σημειώθηκαν δυο περιστατικά μέσα σε δέκα μέρες και μάλιστα μέρα μεσημέρι πέντε μέτρα μακρυά απο το δημοτικό σχολείο.

Την ώρα που οι γονείς πάνε να πάρουν τα παιδιά τους απο το σχολείο,στην λήξη του ωραρίου 13:15. Παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πέντε μέτρα πιο μακρυά. Εκείνη την ώρα  και σε εκείνο το σημείο βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν οι κλέφτες. Οι γονείς αρκετές φορές πάνω στην βιασύνη τους αφήνουν μέσα στα αυτοκίνητα τις τσάντες τους. Κάποιες άλλες αφήνουν και το άλλο τους παιδί…δε θα κάνουν παραπάνω απο πέντε λεπτά να επιστρέψουν,τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζονται για να πάρουν το παιδί απο το σχολείο. Οι κλέφτες μπερδεύονται ανάμεσα στο πλήθος και δρουν γρήγορα.

Ο πρόεδρος του τοπικού κ.Σπυρόπουλος θα συγκαλέσει συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής ώστε να λάβουν τα μέτρα τους,αφού η εμφάνιση της αστυνομία στην Πεντάλοφο είναι σπάνια.

Προσέξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μην αφήνετε ποτέ τσάντες,πορτοφόλια και χρήματα μέσα στα αυτοκίνητα και φυσικά ούτε παιδιά,ακόμη και αν λείψετε για πέντε λεπτά!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.