Ανέστης Πολυχρονίδης: Το δύσκολο είναι να ανοίγεις και όχι να κλείνεις  Παιδικούς Σταθμούς!

Ανέστης Πολυχρονίδης: Το δύσκολο είναι να ανοίγεις και όχι να κλείνεις Παιδικούς Σταθμούς!

”Πρωταγωνιστές” στο κλείσιμο κοινωνικών δομών του δήμου μας έγιναν οι διοικούντες του δήμου Ωραιοκάστρου.
Με μια λιτή και ψυχρή απόφαση -που αφήνει πολλά ερωτηματικά ως προς τα κριτήρια λήψης της, αφήνουν στο δρόμο 11 μακροχρόνια απασχολούμενους, έμπειρους εργαζόμενους και βάζουν σε περιπέτεια και κινδύνους μικρά νήπια τα οποία θα πρέπει να μεταφέρονται καθημερινά οδικώς από την μία κοινότητα στην άλλη!
 Όλα αυτά στα πλαίσια λειτουργίας ενός πρόχειρου και ανεπαρκούς σχεδιασμού της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. που προβλέπει το κλείσιμο των παιδικών σταθμών σε Δρυμό, Λητή, του ΚΔΑΠ Παλαιοκάστρου καθώς και την μεταφορά 17 μικρών παιδιών καθημερινά από το Δρυμό στην Λητή!
 Αντί να στρωθούν στην δουλειά και να βελτιώσουν τις υπάρχουσες δομές, να τις κάνουν ανταγωνιστικές, να αξιοποιήσουν το έμπειρο προσωπικό που μόνο του αγωνίζεται, να ενεργοποιήσουν   και να ενημερώσουν τους γονείς για την διαχρονική αξία της ύπαρξης των κοινωνικών δομών του δήμου καθώς και τους αγώνες που έγιναν για την κατασκευή και λειτουργία τους, αποφάσισαν προ καιρού το κλείσιμο των τριών δομών και το ανακοίνωσαν ανερυθρίαστα την τελευταία στιγμή!
Νέοι άνθρωποι χωρίς όραμα, χωρίς διάθεση για δουλειά, χωρίς σεβασμό προς τους εργαζόμενους και τους γονείς, οπαδοί της εύκολης λύσης…..
Δημοτική Παράταξη ”Συνεργασία Τώρα”,
Α. Πολυχρονίδης, Γ. Παρισόπουλος, Ηρ.Τσακαλίδης, Ηλ.Λαζαρίδης, Βασ. Μαντά
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.