Ανήκουστο! Ο Δ. Ωραιοκάστρου παραχωρεί το κυλικείο σε ΑΜΕΑ αλλά αυτό δεν έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ!

Ανήκουστο! Ο Δ. Ωραιοκάστρου παραχωρεί το κυλικείο σε ΑΜΕΑ αλλά αυτό δεν έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ!

Προκήρυξη βγήκε απο τον Δήμος Ωραιοκάστρου στις  25/04/2023 παραχώρησης χώρου κυλικείου σε Α.Με.Α., πολυτέκνους και πολεμιστές Κύπρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στον Δήμο Ωραιοκάστρου

Αυτό που γεννά πολλά ερωτήματα ως προς την προκήρυξη είναι  ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στον Δήμο Ωραιοκάστρου  ΔΕΝ διαθέτει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.

Δείτε αναλυτικά όλοι την Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 👈 εδώ 

Η ανεξάρτητη τοπική σύμβουλος Μαρία Τοψή έθεσε τους προβληματισμούς της επι του θέματος, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στα σοσιαλ συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία που φέρουν την προκήρυξη ως πρόχειρη και παροτρύνοντας τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων του Δήμου Ωραιοκάστρου να δουν το θέμα λεπτομερώς.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

“Αγαπητέ δήμαρχε “
Αγαπητοί αντιδήμαρχοι
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την Πανευρωπαϊκή…αν όχι Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Πραγματικά συγκινητική η σκέψη να δημοπρατήσετε το κυλικείο του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου του δήμου μας με δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά άτομα: ΑΜΕΑ (με οτι συνεπάγεται αυτό),πολεμιστές Κύπρου ( που συμμετείχαν στα γεγονότα της Κύπρου το 1964 κσι 1974 άρα απευθύνεστε σε ηλικιωμένους ανθρώπους) και πολύτεκνους.
Θεωρώ ότι είναι μια αξιολογη προσπάθεια προκειμένου να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες ΑΝ η πρόσβαση στο κυλικείο το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου είχε ράμπα ΑΜΕΑ ή ΕΣΤΩ ασανσέρ.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε (ή μήπως όχι) η πρόσβαση στον πρώτο όροφο είναι δυνατή μόνο από τις πολύ κακής κατασκευής σκάλες.
🔴Το ότι η προκήρυξη βγηκε 25/4 με περιθώριο κατάθεσης δικαιολογητικών από 26/4 ως 5/5 (7! Εργάσιμες)
🔴Το ότι δεν απαιτείται εγγυητική , φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα
🔴Το ότι δεν αναφέρεται ΚΑΝ η ώρα που θα ανοίξουν οι προσφορές…….
μας κάνει όλους να χαρακτηρίσουμε την προκήρυξη το λιγότερο πρόχειρη……
…..το λιγότερο!
Ελπίζω οι επικεφαλής των παρατάξεων να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας παραχωρώντας έναν χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

 

Δείτε αναλυτικά όλη την Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 👈 εδώ 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.