ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΩΝ street volley

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΩΝ street volley
Η προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 1-6-2014 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσοχωρίου, αναβάλλεται για την Δευτέρα 2-6-2014 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο παλιό Δημαρχείο της ΛΗΤΗΣ.
Η αιτία της αναβολής οφείλεται αποκλειστικά στη συμμετοχή έντεκα (11) αθλητικών Συλλόγων (!!) με 50 ομάδες, (!!) στους αγώνες street volley κοριτσιών, που διοργανώνει την ίδια ημέρα ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ στον προαύλιο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου “Παν. Νέτσικας” στο Δρυμό.
Επειδή πιθανολογείται σε μεγάλο βαθμό, ότι ίσως δεν θα επαρκέσει ο χρόνος για την περάτωση τόσων πολλών αναμετρήσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, αποφάσισε την αναβολή της Γ.Σ κατά μία (1) ημέρα.
Οι Σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά street volley που τελείται υπό την αιγίδα της ΕΠΕΣΘ, και θα τιμήσουν με την παρουσία τους την διοργανώτρια ομάδα, είναι:
1) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ με 2 ομάδες,
2) ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ με 8 ομάδες,
3) Α.Ε ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με 5 ομάδες,
4) Α.Ε ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ με 2 ομάδες,
5) Α.Π.Σ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ με 8 ομάδες,
6) Α.Σ ΕΛΠΙΣ με 3 ομάδες,
7) Α.Ο ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ με 3 ομάδες,
8) ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ με 5 ομάδες,
9) Α.Ο. ΤΙΤΑΝΑΣ, με 6 ομάδες
10) ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, με 3 ομάδες και
11) ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, με 6 ομάδες.
Η αθρόα συμμετοχή τόσων πολλών Συλλόγων, αποτελεί ρεκόρ για αγώνες μικρών κοριτσιών και ταυτόχρονα αποδεικνύει την μεγάλη εκτίμηση που χαίρει ο Σύλλογος της Μυγδονίας στον χώρο του volley και την αποδοχή του από τους άλλους Συλλόγους του νομού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Δημοκριτος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.