ανακοινώσεις για EU CHORALIS

Δελτίο τύπου
ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ EU CHORALIS, ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένου κωλύματος της υπευθύνου της Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis, των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας της Ενορίας μας, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις (Eu Choralis), οι πρόβες και τα μαθήματα των ανωτέρω δραστηριοτήτων για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2013.
Μετά το πέρας των εορτών του Δωδεκαημέρου θα γίνει η αναπλήρωση των μαθημάτων της Μουσικής Προπαιδείας και θα επαναληφθούν οι πρόβες της Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis καθώς και του Εργαστηρίου Παιδικής Χορωδίας στο κανονικό τους πρόγραμμα.
Πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλέφωνο 697 619 3473.
Ευχόμαστε στα μέλη των παραπάνω δραστηριοτήτων, στις οικογένειες τους αλλά και σε όλους…

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, με Υγειά, Χαρά και Ελπίδα το νέο έτος 2014 και δίνουμε ραντεβού μετά τα Φώτα με πολύ όρεξη και ακόμα περισσότερη ΜΟΥΣΙΚΗ!
20131125-170310.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.