Ανεξέλεγκτη η διαρροή πληροφοριών μέσα απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου – Ο καθένας κινείται αυτόνομα

Ανεξέλεγκτη η διαρροή πληροφοριών μέσα απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου – Ο καθένας κινείται αυτόνομα

Τον τελευταίο καιρό η νέα διοίκηση Ωραιοκάστρου έχει πέσει σε μια ανεξήγητη “εσωστρέφεια” καταργώντας ακόμη και τους ίδιους τους συνεργάτες τους.

Διαβάζουμε για θέματα που είναι υπό σχεδιασμό στον δήμο Ωραιοκάστρου απο ανεπίσημες σελίδες στο διαδίκτυο και όχι απο το γραφείο τύπου του δήμου.
Καμία ανάρτηση απο την επίσημη σελίδα του δήμου,ούτε καν απο το προφίλ του δήμου στα social media.

Επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους και μας δήλωσαν οτι δεν έχουν ιδέα πως διαρρέουν πληροφορίες εντός του δημαρχείου. Ότι υπάρχουν θέματα που βρίσκονται ακόμη υπό συνεννόηση και οι αρμόδιοι δεν έχουν ιδέα και απορούν πως είναι δυνατόν να αναρτούνται στο διαδίκτυο.

Παράδειγμα προς αυτό είναι η άγνοια που έχει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και αγροτικής ανάπτυξης κ.Λαζαρίδης Αριστείδης και η αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ.Δημητριάδου Σοφία που φέρονται να είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία πάρκο σκύλων στο Ωραιόκαστρο,όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ.Δρόσου Λία.

Ένα ακόμη παράδειγμα είναι το καρναβάλι Ωραιοκάστρου 2020. Αναρτήθηκε σε σελίδα στο facebook αγνώστων διαχειριστών,  Καρναβάλι Ωραιοκάστρου , η αφίσα με πληροφορίες για τις οποίες ο ίδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού κ.Ζιακούλης Ηλίας δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα :

 

 

 

Με τον τρόπο αυτόν και την διαρκεί “άγνωστη πηγή διαρροών”  πληροφοριών καταργείται η αξιοπιστία σε πρόσωπα διοικούντων και θέσεις στο δημαρχείο,όπως η θέση του γραφείου τύπου. 

Η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου θα έπρεπε να έχει επαφή με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα οποία κάνει γνωστές με Δελτία Τύπου, Συνεντεύξεις Τύπου ή άλλα έγγραφα τις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής και τις θέσεις που λαμβάνει για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Τέλος κύριο πρόβλημα των πολιτών αλλά και των συνεργατών του δημάρχου είναι η δύσκολη επικοινωνία μαζί του. Δεν μπορούν να τον βρουν στο τηλέφωνο και ποτέ δεν καλεί πίσω ο ίδιος όταν έχει χρόνο και υποχρέωση να επικοινωνήσει με αυτόν που τον αναζητά.

Ορθό και καθώς πρέπει θα ήταν να ανασυγκροτηθεί η ομάδα της διοίκησης,να συνειδητοποιήσει τις υποχρεώσεις της και να κινείται βάση αρχών. 

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.