Ανοίγουν τα κομμωτήρια – Τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε

Από αύριο Δευτέρα 22 Μαρτίου επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες περιποίησης άκρων και η μετάβαση γίνεται με τον κωδικό 6 στο 13033 αφού έχει κλειστεί ραντεβού πρώτα.

Απαγορεύεται η μετακίνηση για άθληση με το “6” ή η μετάβαση σε σούπερ μάρκετ εκτός δημοτικής περιφέρειας όπως επίσης και η επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο με το αυτοκίνητο, αλλά επιτρέπεται η επίσκεψη σε κομμωτήριο όπου και να βρίσκεται αυτό.

Τις πύλες τους ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι και η επίσκεψη γίνεται με SMS 6 στο 13033, όμως μόνο εντός του οικείου δήμου και χωρίς τη χρήση οχήματος για τη μετακίνηση, έως 3 άτομα, εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων

Όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ δεν αλλάζει το ωράριο λειτουργίας τους. Αντί για τις 18.30 θα κλείνουν στις 20.30, προκειμένου οι εργαζόμενοι και πελάτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ θα ανοίγουν στις 7.00.
Η μετακίνηση των πολιτών εξακολουθεί να γίνεται με κωδικό 2, αλλά μόνο για καταστήματα εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία.

Επαναλειτουργούν τα δημόσια πάρκα για έως τρία άτομα με εξαίρεση της οικογένειες. Υποχρεωτική θα είναι κι εκεί η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και η μετάβαση στους θα γίνεται με χρήση του κωδικού 6 χωρίς χρήση οχήματος.

Επιτρέπεται το ψάρεμα με μικρό σκάφος ή από την ακτή, σε παραθαλάσσιους δήμους με τη χρήση του κωδικού 6 και με το Ε9 που αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.