Ανοιχτή επιστολή δημάρχου Παντελή Τσακίρη:Όλοι μαζί για το καλό του δήμου μας

Όλοι μαζί για το καλό του δήμου μας

Περίπου έναν μήνα πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης στέλνει το δικό του μήνυμα για δουλειά, συνεργασία και συνευθύνη, με ανοιχτή επιστολή του προς τους πολίτες του Ωραιοκάστρου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανοιχτής επιστολής:

 

«Συνδημότισσες και συνδημότες,

Είχα την ιδιαίτερη τιμή να με αναδείξετε με τη δική σας ψήφο δήμαρχο Ωραιοκάστρου. Από 1η Σεπτεμβρίου πιάνουμε δουλειά και σας υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να ανταποκριθούμε και να δικαιώσουμε αυτή την επιλογή και τις προσδοκίες σας.

Όπως επεσήμανα από την πρώτη στιγμή, δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Το νέο σύστημα της απλής αναλογικής είναι σίγουρο ότι θα δοκιμάσει τις αντοχές μας απέναντι στα καθημερινά και δύσκολα προβλήματα του τόπου, τα οποία πρέπει να λυθούν… χθες.

Είναι προβλήματα που η λύση τους δεν βρίσκεται σε χρώματα και κόμματα ή πρόσωπα και παρατάξεις, παρά μόνο στη συνεργασία και στη συνευθύνη.

Στεκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, σε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Ευθύνη όλων μας είναι να έχουμε δυναμικό και ενεργό ρόλο σε αυτή την κρίσιμη πλην όμως παραγωγική διαδικασία, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας!

Για εμάς η αντιπολίτευση, που για πολλούς μέχρι σήμερα λειτουργούσε σαν ‘κομπάρσος’, δεν υπάρχει. Εμείς τούς καλούμε όλους, με ειλικρινές πνεύμα συνεργασίας, να παίξουν βαρύνοντα και καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία του τόπου. Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στον δήμο και στους δημότες μας, όπως άλλωστε επιβάλλει ο ‘Κλεισθένης’. Για ένα καλύτερο παρόν, για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον. Το δικό μας και των παιδιών μας».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.