Ανταλλακτικό- Χαριστικό Παζάρι στο Μελισσοχώρι – Το περιττό του ενός είναι το πολύτιμο του άλλου

Ανταλλακτικό- Χαριστικό Παζάρι στο Μελισσοχώρι –
Το περιττό του ενός είναι το πολύτιμο του άλλου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσοχωρίου διοργανώνει Ανταλλακτικό- Χαριστικό Παζάρι, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021. Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε, ανταλλάσσοντας τα αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται, αλλά και ως εθελοντές.

Τι ανταλλάσσουμε: Ρούχα, σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία, CD/ βινύλια/κασέτες μουσικής, επιτραπέζια παιχνίδια, αξεσουάρ, κοσμήματα, παζλ, είδη διακόσμησης.

Πώς γίνεται η ανταλλαγή; 

·        Εντοπίζουμε τα αντικείμενα που θέλουμε να αποχωριστούμε οριστικά. Φροντίζουμε να είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρά και να λειτουργούν. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα γίνονται δεκτά στη φάση της συγκέντρωσης.

·        Φέρνουμε τα αντικείμενά μας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσοχωρίου, τις καθορισμένες ημέρες και ώρες

·        Για κάθε αντικείμενο που δίνουμε, παίρνουμε ένα κουπόνι

·        Με κάθε κουπόνι μπορούμε να αποκτήσουμε ένα αντικείμενο στο παζάρι 

·        Μπορούμε να δώσουμε τα κουπόνια μας σε όποιον επιθυμούμε

 

Η συγκέντρωση των αντικειμένων θα γίνεται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσοχωρίου, κάθε Δευτέρα 18.00- 20.00 και κάθε Σάββατο 11.00-13.00, από τη Δευτέρα 08/11/2021 έως την Παρασκευή 10/12/2021.

Τα αντικείμενα που δεν θα βρουν τον νέο τους κάτοχο στο παζάρι, θα χαριστούν σε φορείς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές για τη φάση της συγκέντρωσης αλλά και για την ημέρα του παζαριού, μπορούν να επικοινωνούν με την σελίδα του Συλλόγου και στα τηλέφωνα 6973066732 (Αθηνά), 6980713349 (Φένια), 6937437894 (Αλεκα). 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.