Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος του θύματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλά για την υπόθεση

Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος του θύματος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλά για την υπόθεση

Τι είπε για τη ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσας της και την επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους από την παραγωγή των εκπομπών που συμμετείχε ο Παναγιωτόπουλος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος του θύματος στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

 

Η δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών παρά τη θέληση της, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στο νομικό πλαίσιο της υπόθεσης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται αυστηροποίηση των ποινών.

Η κυρία Σταυρούλα, Αντιγόνη Πρίλη, είπε ότι η πελάτης της είναι σοκαρισμένη και «βομβαρδισμένη» από τα ΜΜΕ και το περιβάλλον της και ενίοτε της αποδίδονται δηλώσεις που ποτέ δεν έχει κάνει.

Αναφερόμενη στις εκπομπές που συμμετείχε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει ότι οι συντελεστές δεν γνώρισαν για τις πράξεις του συμπαρουσιαστή τους και μάλιστα επικοινώνησαν άνθρωποι από την παραγωγή για να μεταφέρουν την διάθεση του κ. Κανάκη και των υπολοίπων να βοηθήσουν οικονομικά και κοινωνικά την καταγγέλλουσα.

Η κυρία Πρίλη, ανέφερε επίσης ότι πέρα από όλα αυτά, θα πρέπει να αναλογιστούμε αν το αδίκημα θα έπαιρνε την ανάλογη δημοσιότητα, αν ο καταγγελλόμενος δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.