Αντιδημοκρατικές και αγενείς συμπεριφορές στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου, βίντεο

Αντιδημοκρατικές και αγενείς συμπεριφορές στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου, βίντεοΤα “επεισόδια” σταματημό δεν έχουν στο τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.

Πριν λίγο συνδέθηκαν σε τηλεδιάσκεψη για συμβούλιο το  οποίο δεν ήξεραν τον χαρακτήρα που είχε.

Το ερώτημα που τέθηκε στην πρόεδρο ήταν αν το συμβούλιο είναι επανάληψη του Συμβουλίου που δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν είχε απαρτία ή όχι.
Βάση νόμου το συμβούλιο που επαναλαμβάνεται πρέπει να περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια θέματα χωρίς να προστεθεί ή να αφαιρεθεί  τίποτα. 

Επόμενο ερώτημα που τέθηκε στην πρόεδρο ήταν για ποιο λόγο δεν συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο όπως ζήτησαν και οι 10  τοπικοί σύμβουλοι.  Η απάντηση που έδωσε η πρόεδρος  ήταν ότι έκρινε οτι τα θέματα που έθεσαν οι 10 σύμβουλοι δεν είχαν έκτακτο χαρακτήρα.

Η συζήτηση οξύνθηκε καθώς οι τοπικοί σύμβουλοι ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τη διαδικασία των Συμβουλίων για να μπορούν να λειτουργούν και να μπορούν να συμμετέχουν και οι σύμβουλοι που δεν έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στην τηλεδιάσκεψη, αυτό τέθηκε ως θέμα  προς ψήφιση από τον κύριο Βαρβέρη αλλά η πρόεδρος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ο αντιδήμαρχος κ.Λαζαρίδης Αριστείδης στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου απευθύνθηκε στους συμβούλους με αγενή συμπεριφορά, προσβλητική υποτιμώντας το σώμα. 

Μετά το πέρας όλων αυτών οι περισσότεροι σύμβουλοι δεν δέχτηκαν να δώσουν παρουσία με αποτέλεσμα να  αναβληθεί και αυτό το τοπικό συμβούλιο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα 45 λεπτά του τελευταίου “επεισοδίου” του τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.