Αντιδράσεις απο μαθητές Ωραιοκάστρου για την κατάσταση του ΟΑΣΘ

Αντιδράσεις απο μαθητές Ωραιοκάστρου για την κατάσταση του ΟΑΣΘ

Την έντονη δυσαρέσκειά τους και την αγανάκτησή τους εξέφρασαν μαθητές ΤΟΥ 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου εχθές Tρίτη 15 Οκτωβρίου με θέμα την μετακίνηση τους με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ομάδα μαθητών έκλεισε αυθαίρετα την πόρτα της αυλής με αλυσίδα και λουκέτο και δεν επέτρεψε την είσοδο στο σχολείο στους καθηγητές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Από τον Διευθυντή του σχολείου κλήθηκε και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
Αντιπροσωπεία των μαθητών μετέφερε μόνο προφορικά σε εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων τα αιτήματα των μαθητών για χρονίζοντα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και αφορούν ενδεικτικά στη μετακίνηση των μαθητών με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.
Μετά από διαβουλεύσεις με τον διευθυντή του σχολείου, ξεκίνησαν τα μαθήματα στις 09:30 με όσους μαθητές επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν. Στην συνέχεια, έγινε συνάντηση του διευθυντή με αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς, στην οποία τους εξήγησε τις συνέπειες των καταλήψεων και των αποχών. Οι μαθητές της αντιπροσωπείας του δεκαπενταμελούς δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν με τις καταλήψεις.
Ακολούθησε σύσκεψη των εκπροσώπων του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με τη διεύθυνση του σχολείου, στην οποία παρευρέθηκαν η κα Ι. Σμαρλαμάκη (Αντιπρόεδρος ΔΣ), η κα Α. Παπαδηλέρη (Ταμίας) και η κα Κ. Μαρούδα (Μέλος), στην οποία συζητήθηκαν τα ανωτέρω θέματα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.