Αντιδράσεις για την φωτογραφία Μπουτάρη και ΕΠΩΦ

Η Ένωση Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου φέτος έχει περίπτερο στην ΔΕΘ.

Όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης το επισκέφτηκε  ο πρόεδρος της ΕΠΩΦ,κ.Τσακαλίδης Ηρακλής, αποθανάτισε την συνάντηση και κοινοποίησε την φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Τα σχόλια ήταν πολλά και αρνητικά προς αυτόν με κύριο άξονα τις άθλιες δημόσιες   του δημάρχου σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κ.Τσακαλίδης ως απάντηση στα σχόλια έκανε την εξής ανάρτηση: Μια δήλωση προς πάσα κατεύθυνση: Υποδέχθηκα ως πρόεδρος της ΕΠΩΦ τον δήμαρχο και πρώτο πολίτη της Θεσσαλονίκης συο περίπτερο της ΕΠΩΦ στην ΔΕΘ.
Όλα όσα καταμαρτυρείτε δεν με αφορούν.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και δεν πρόκειται προσωπικά να δώσω λαβή για σχόλια περαιτέρω.

41319369_2001827546546884_6934265162278895616_n

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ…..ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ …..ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΑΞΙΩΣ…ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙ…..ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ…..ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ…..ΚΑΤΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ….ΠΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Η ΞΕΝΙΤΙΑ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΛΕΜΕΝΟΥΣ….ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ…ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

  2. ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΊΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, (ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΊΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΝΟΜΟ) ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΝΤΙΑΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ.
    ΠΌΝΤΙΟΙ ΑΝΆ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΤΕ!!!!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.