Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

[ad_1]

Αντώνης Κανάκης: Η νέα ανακοίνωση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Την απόφασή του να μειώσει την συχνότητα των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» για το 2017 ανακοίνωσε στα τέλη Δεκεμβρίου ο Αντώνης Κανάκης.

 

«Μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια», είχε πει ο παρουσιαστής, απογοητεύοντας τους τηλεθεατές, καθώς όπως είναι γνωστό η εκπομπή σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Χτες, προβλήθηκε η πρώτη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για το 2017. «Καλή χρονιά κυρίες και κύριοι και καλώς ήρθατε στο πρώτο Ράδιο Αρβύλα για το 2017. Έχουμε επιστρέψει σε έναν πλανήτη όπου 14 ετών παιδιά δολοφονούν 6χρονα, πλανητάρχης είναι ο Τραμπ και αυτά τα δύο γεγονότα δεν είναι καθόλου άσχετα μεταξύ τους. Σε αυτόν τον πλανήτη επιστρέψαμε και σε αυτόν τον πλανήτη πρέπει να βγάλουμε τις εκπομπές μας και να καταφέρουμε να διαχειριστούμε όλα αυτά που μας εξοργίζουν με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Στη συνέχεια, προχώρησε, σε «προγραμματικές δηλώσεις» όπως είπε με χιούμορ. Όπως αποκάλυψε, η εκπομπή θα βγαίνει στον «αέρα» ανά δεκαπέντε ημέρες. «Ανά 15 μέρες θα βγαίνει το Ράδιο Αρβύλα! Εκεί καταλήξαμε! Γιατί σας είπαμε ότι έχουμε πάρει μια απόφαση να αραιώσουμε τη συχνότητα, φέτος και μέχρι το καλοκαίρι! Δευτέρα παρά Δευτέρα δηλαδή!», είπε.

{youtube}QtJxAZJu3rs{/youtube}

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.