Αντώνης Κανάκης: Σκληρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη για Λίνα Μενδώνη

Αντώνης Κανάκης: Σκληρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη για Λίνα Μενδώνη

Έξαλλος ήταν ο Αντώνης Κανάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη και με όσους παραλλήλισαν το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με την κριτική που είχε ασκήσει η εκπομπή στην Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Το να συμψηφίζεις το Υπουργείο Πολιτισμού με μια τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του Δημοτικού. Λες που ζω και τι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή μου. Ότι είναι διαφορετικοί οι κανόνες που διέπουν την πολιτική ευθύνη, ευθιξία και βάρος κι ότι είναι τελείως στα χέρια τους από μια οποιαδήποτε εκπομπή, πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο κι αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί… Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού κι η κυρία Μενδώνη κρυβόταν ενώ εμείς είμαστε εδώ, μια τηλεοπτική εκπομπή. Αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο.

Ας μας απαντήσει ο κύριος Γεωργιάδης. Εσείς που έχετε την εξουσία, πως επιτρέπετε να λειτουργούν sites πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο ανθρώπων, χωρίς κανένα έλεγχο; Εσείς το επιτρέπετε αυτό το πράγμα.»

zappit.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.