Ανυποχώρητοι οι αγρότες.4η ημέρα κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Ανυποχώρητοι οι αγρότες. 4η ημέρα κλειστή η Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Αναμένονται να στηθούν και άλλα μπλόκα το επόμενο διάστημα.Πως διεξάγεται η κυκλοφορία προς Θεσσαλονίκη.

Αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας έχουν αποκλείσει για 4η ημέρα την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Συλλαλητήριο με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν σήμερα 1/2/19.

Αναμένονται τα μπλόκα των αγροτών θα ενισχυθούν και σε άλλες περιοχές.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται ως ακολούθως: Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (χ/θ 348+106 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού Βόλου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918). Πηγή: www.lifo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.