Αν αφήσετε το σπίτι μόνο του τις γιορτές, δείτε πως να το προστατεύσετε!

[ad_1]

Οι περίοδοι των διακοπών είναι… λουκούμι για τους επίδοξους κλέφτες, καθώς οι συχνές επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους αλλά και τα ταξίδια σημαίνουν ένα πράγμα: Αφύλακτα σπίτια στα οποία μπορούν να μπουν ανενόχλητοι και να φύγουν με την περιουσία σας στα χέρια!

Αν, λοιπόν, θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, υπάρχουν οικονομικές λύσεις ασφαλείας που μπορούν να θωρακίσουν το σπίτι σας ώστε να το αφήνετε χωρίς άγχος! Στο afasia.gr βρήκαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε!

Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 4 Κάμερες

Μια εξαιρετική και αποτελεσματική λύση είναι ένα πλήρες σετ εποπτείας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτσι μπορείτε κάθε στιγμή να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας, να ειδοποιείστε αυτόματα στο κινητό σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, ενώ με 4 διαφορετικές κάμερες, πρακτικά δεν υπάρχει χώρος που θα μείνει αφύλακτος! Εννοείται πως όλα τα πλάνα καταγράφονται αυτόματα αν ανιχνευθεί κίνηση και αποθηκεύονται, ενώ το σύστημα διαθέτει μικρόφωνο και ακουστικό για να «επικοινωνήσετε» με όποιον βρίσκεται στο χώρο.

Σύστημα 1

Σύστημα 2

security_kit_four_channel_800x500_main

cctv_kit_hd_800x500_main_afasia_1463664220

Σύστημα συναγερμού ασφαλείας με πληκτρολόγιο

Εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, προστατεύει τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας, ενώ ηχεί πολύ δυνατά σε περίπτωσει που ανοίξουν, ειδοποιώντας εσάς ή τους γείτονες.

keypad_alarm_system_800x500_image3

 

Ψεύτικη κάμερα παρακολούθησης

Σε περίπτωση που θέλετε μια πιό… οικονομική λύση, μια ψεύτικη κάμερα παρακολούθησης μπορεί να αποθαρρύνει τους επίδοξους διαρρήκτες και να απομακρυνθούν από την περιουσία σας χωρίς να επιχειρήσουν την είσοδο! Απλό αλλά αποτελεσματικό καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε αρκετές τέτοιες κάμερες, χάρη στο μικρό τους κόστος.

dummy_ir_camera_me_led_800x500_main

 

Κάμερα IP εσωτερικού χώρου H.264 HD 720P

Μια IP κάμερα εσωτερικού χώρου είναι ό,τι πρέπει για να είστε ήσυχοι 24/7. Ανιχνεύει κινήσεις, καταγράφει, στέλνει εικόνα live στο smartphone σας και μπορείτε να την περιστρέψετε όπου θέλετε, πάλι μέσω του κινητού! Ιδανική και για σπίτια με παιδιά, εύκολη στην εγκατάσταση και διακριτική.

ip_network_camera_800x500_main_1452844720

 

Ασύρματος συναγερμός με ανίχνευση κίνησης – ραντάρ και 2 χειριστήρια

Για το τέλος, μια λύση συναγερμού που εγκαθίσταται πανεύκολα και διαθέτει ανιχνευτή κίνησης αλλά και μια πολύ ισχυρή σειρήνα που θα ακουστεί πολλά τετράγωνα μακριά, σε περίπτωση που εντοπίσει κάποιον στο χώρο σας. Bonus τα τηλεχειριστήριά του ώστε να μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε από απόσταση, αν εσείς αντιληφθείτε κάτι μέσα στο σπίτι, ακόμη κι όταν δεν είστε εκεί (π.χ. μέσω IP camera). Έτσι, θα ειδοποιηθούν οι γείτονες και ο κλέφτης θα φύγει τρέχοντας!

sensor_alarm_800x500_main

 

Βρείτε τα συστήματα ασφαλείας στο afasia.gr και προστατέψτε την περιουσία σας!

The post Αν αφήσετε το σπίτι μόνο του τις γιορτές, δείτε πως να το προστατεύσετε! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.