ΑΝ.Α.Σ.Α. : Έκθετη η διοίκηση Τσακίρη για το κλείσιμο των κοινωνικών δομών και την απόλυση των εργαζομένων τους

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Έκθετη η διοίκηση Τσακίρη για το κλείσιμο των κοινωνικών δομών και την απόλυση των εργαζομένων τους

Έκθετος πλέον εμφανίζεται ο κ. Δήμαρχος Π. Τσακίρης για την βεβιασμένη απόφαση του να κλείσει κοινωνικές δομές και να απολύσει τους εργαζόμενους σ’ αυτές στο δήμο Ωραιοκάστρου. Μετά την δήλωση – ανακοίνωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου περί την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το υπουργείο και διασφάλισης των θέσεων εργασίας :
«……Με βάση τα παραπάνω, πλέον μπορούν οι Δήμοι να προχωρήσουν στην υλοποίηση του προγραμματισμού τους και στην ανανέωση των συμβάσεων του συνόλου του προσωπικού τους που απασχολείται στα ΚΔΑΠ, χωρίς μειώσεις στις ώρες απασχόληση τους, ώστε να είναι οι δομές επαρκώς στελεχωμένες , προκειμένου να ανταποκρίνονται στο σύνθετο έργο……».

Παρά την αντίδραση της αντιπολίτευσης με επανειλημμένες προσπάθειες στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό της ανάκληση της δυσμενούς απόφασης του Δημάρχου για του δημότες και τους εργαζόμενους, η αλαζονική του στάση πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί επισήμως «ακατανόητη». Αναμένουμε με ενδιαφέρον έστω και την τελευταία στιγμή, καθυστερημένα, την αντίδραση του.

“Απέναντί του θα μας βρει ο δήμος Ωραιοκάστρου” δηλώνει ο σύλλογος εργαζόμενοι ΟΤΑ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.