ΑΝ.Α.Σ.Α. : Δημοτικός ανασχηματισμός Ωραιοκάστρου Παρωδία

Το σχόλιο ΑΝ.Α.Σ.Α. για τον ανασχηματισμό στο δήμο Ωραιοκάστρου

Δημοτικός ανασχηματισμός Ωραιοκάστρου Παρωδία. Χωρίς καμία αιτιολογία.
«Αλισβερίσι» προσώπων και παρατάξεων μόνο.
Μέλημα του κ. Τσακίρη όχι ο τόπος αλλά το βόλεμα προσώπων για ψηφοθηρικούς λόγους. Ετελέσθη και επίσημα ο «γάμος» της διοικούσας παράταξης με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» του κ. Παπακωνσταντίνου. Αναλαμβάνοντας θέση αντιδημαρχίας για το «καλό του τόπου» οι κ. Ε. Κανταρτζής και Γ.Παραπανήσιος. Από «αρνητές» μετατράπηκαν σε θερμούς υποστηρικτές. Τα μεγάλα στελέχη βολεύονται στη διοίκηση, τα μικρά στα 8μηνα. Ο στόχος επετεύχθη.
Ο κατ’ επάγγελμα πολιτικός μετράει τα «κουκιά», ζυγίζει ψήφους και μοιράζει θέσεις σε πρόθυμους με το βλέμμα του μόνο στις επερχόμενες εκλογές. Η προηγούμενη «Λυκο-παρέα» είχε και απώλειες. Αποπομπή του κ. Η. Ζιακούλη ο οποίος διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εν συνεχεία Αντιδήμαρχος Μυγδονίας, προφανώς ως ανεπαρκής ή ο κ. Τσακίρης δεν εκτίμησε την προσφορά του ή φοβήθηκε μην εκτεθεί. Εκπαραθύρωση, ως «στημένη λεμονόκουπα» και για τον «επιτυχημένο» κ. Ν.Σαραμούρτση. Φήμες διαδίδονται ότι προέκυψε από απαίτηση τρίτου με μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» ψήφων. Τέλος επανένταξη στην ομάδα Τσακίρη του κ. Δ. Ιωσηφίδη, αναμένουμε να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή τη φορά.
Οι νέες «λυκοφιλίες» θα δοκιμαστούν και θα αντέξουν όσο βολεύει τον Δήμαρχο.
Το αποτέλεσμα του ανασχηματισμού για το Ωραιόκαστρο «ΜΗΔΕΝ».
Ο παλαιοκομματισμός, το ρουσφέτι και η ψηφοθηρία θριάμβευσαν ακόμη μία φορά. Από τη μία επικοινωνιακά κόλπα, τιμώντας πραγματικά άξιους ανθρώπους και από την άλλη η πραγματικότητα που υπηρετεί η διοίκηση Τσακίρη και είναι γνωστή σε όλους πια.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.