ΑΝ.Α.Σ.Α προς Τσακίρη: Ποιόν καλύπτεται κ. Δήμαρχε;

Ποιόν καλύπτεται κ. Δήμαρχε; Ή συναινείτε σ΄ αυτές τις πρακτικές;

Μετά τις προσβολές προς τους ανθρώπους των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης του Ωραιοκάστρου από τον κ. Καρασαβίδη, επαίρονταν αλαζονικά, αναφερόμενος σε «ψιθυριστές και πικραμένους», ήρθε και ο κ. Τσακίρης να μας κάνει επίδειξη των ετυμολογικών του γνώσεων αναφερόμενος στην λέξη μαφία. Και όλο αυτό να προβληθεί έντεχνα από τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα.

Και όλα αυτά γιατί θυμήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, εν τη απουσία μας, να αναφερθεί στα δελτία τύπου της παράταξης ΑΝΑΣΑ 20.11.2020 και 1.3.2021 στα οποία καταγγέλλαμε αήθη πολιτική συμπεριφορά μεγαλοστελέχους της διοικούσας παράταξης κατά τοπικών συμβούλων της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου.

Τα πρώην στελέχη της δημαρχιακής παράταξης και νυν ανεξάρτητες κ. Τοψή και κ. Δημητριάδου έκαναν καταγγελίες ότι δέχθηκαν ανάρμοστες πιέσεις από κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης Τσακίρη. Η δε κ. Τοψή ανέφερε σε δημόσιο μέσο ότι τις έστειλε συγκεκριμένο πρόσωπο μήνυμα προτρέποντας την να κάνει συγκεκριμένη ενέργεια – να παραιτηθεί, έκαναν απειλητικό τηλεφώνημα στην μητέρα της, τις έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της, πήραν στο τηλέφωνο και έβρισαν το σύζυγο της κ.α. Η κ. Δημητριάδου πρόσφατα κατήγγειλε δημόσια πιέσεις που ασκήθηκαν προς το πρόσωπο της, μέσω του συζύγου της από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Για όλα αυτά κ. Δήμαρχε δεν κάνατε τίποτα και αφορούσαν στελέχη σας, όχι υποταγμένα προφανώς. Ποιος είναι αυτός που παίζει το ρόλο του «κακού» στη διοίκηση σας, σύμφωνα με τις καταγγελίες; Δεν γνωρίζεται τίποτα ή τον καλύπτεται;

Μας κατηγορείτε ότι χρησιμοποιήσαμε την λέξη «μαφία» για αυτές τις συμπεριφορές, εσείς πως θα τις χαρακτηρίζατε; Βέβαια έχουμε γνωρίσει την «ευγενική» σας γλώσσα όταν μας απευθύνατε τον χαρακτηρισμό «τσαρλατάνους» και «τουρίστες», όταν τα ενοχλητικά δελτία τύπου της παράταξης μας εξέθεταν τη πλημμελή διοίκηση σας.

Αν ως Δήμαρχος ήρθατε κομίζοντας ως νέα πολιτικά ήθη τις ανωτέρω συμπεριφορές, τις καταδικάζουμε απερίφραστα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.