ΑΝ.Α.Σ.Α: Τα λόγια, τα ψεύτικα, τα μεγάλα – Μια ακόμα επικοινωνιακή φούσκα του κ.Τσακίρη

ΑΝ.Α.Σ.Α: Τα λόγια, τα ψεύτικα, τα μεγάλα – Μια ακόμα επικοινωνιακή φούσκα του κ.Τσακίρη

Ο Δήμαρχος Τσακίρης ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά την δημιουργία βάσης ασθενοφόρου ΕΚΑΒ στο Κονταξοπούλειο. Σε διαδικτυακές αναρτήσεις αναφέρονταν τα εξής :
«Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κονταξοπούλειο δημιουργήθηκε βάση ΕΚΑΒ και πλέον θα βρίσκεται εκεί σε μόνιμη βάση ένα ασθενοφόρο προς όφελος όλων των πολιτών του δήμου Ωραιοκάστρου.
Ειδικότερα, σε επιστολή του κ. Τσακίρη προς τον κ. Παπαευσταθίου Πρόεδρο ΕΚΑΒ αναφέρεται:
«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ευχηθώ καλή χρονιά και, κυρίως, να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μου να δημιουργηθεί βάση του ΕΚΑΒ στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Με την απόφαση να υπάρχει σε μόνιμη βάση ασθενοφόρο στο Δήμο μας ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών μας στον τομέα της Υγείας και αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας προς τους πολίτες.
Θέλω να σας ευχαριστήσω, γιατί από την πρώτη στιγμή που σας έθεσα το θέμα μόλις αναλάβατε τα καθήκοντά σας πριν από περίπου ένα χρόνο, δείξατε ενδιαφέρον και πλέον στο Δήμο Ωραιοκάστρου είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ασθενοφόρο σε μόνιμη βάση προς όφελος όλων των πολιτών.
Ως δημοτική αρχή θα παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη προς το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, που θα βρίσκεται εντός του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου. Σας ευχαριστώ θερμά».

Γίνεται λόγος για μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στο Ωραιόκαστρο προς όφελος των πολιτών, ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών στο τομέα υγείας και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για τους δημότες.

Φύκια και μεταξωτές κορδέλες για ιθαγενείς. Ποια η πραγματικότητα.

Όσο εμφανίζονται οι αργόμισθοι κομματικοί ειδικοί σύμβουλοι του κ. Τσακίρη στο Ωραιόκαστρο άλλο τόσο έχουμε δει και το ασθενοφόρο που δήθεν θα υπήρχε σε μόνιμη βάση στο Κονταξοπούλειο.

Σε πρόσφατες διαμαρτυρίες τοπικής συμβούλου για την ανυπαρξία του ασθενοφόρου και συνδρομής του σε δυστύχημα 20/7/2021 αποκαλύφθηκε η αλήθεια με ανάρτηση του «Πρωθυπουργικού γραφείου» του Δήμου Ωραιοκάστρου περί fake news : «Δεν έχει ο Δήμος ασθενοφόρο. Κανένας Δήμος δεν έχει, αφού ασθενοφόρα έχει μόνο το ΕΚΑΒ. Ο Δήμος έκανε ενέργειες για να δημιουργηθεί στο Ωραιόκαστρο βάση του ΕΚΑΒ και δημιουργήθηκε. Το ποτέ θα πάει και πού ένα ασθενοφόρο το ρυθμίζει το ΕΚΑΒ !».

Επομένως όλες οι παραπάνω δηλώσεις του δημάρχου είναι Fake news και μάλιστα συνειδητά.

Το θράσος και η αλαζονεία όμως περισσεύει στη διοίκηση Τσακίρη.

Ερώτημα: Για ποιον λόγο το ασθενοφόρο δεν έσπευσε στο σοβαρό τροχαίο του Ωραιοκάστρου;

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.