Απάνθρωπες οι Πανελλήνιες και πρέπει να καταργηθούν λέει ο Γαβρόγλου

Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια προανήγγειλε ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου. Μιλώντας στον ρ/σ NORTH98 , ανέφερε οτι το εθνικό απολυτήριο ειναι εντελώς απαξιωμένο στην κοινωνία δεν προσφέρει τίποτε απολύτως ενώ οι δυο τελευταίες τάξεις του λυκείου χρειάζονται σοβαρή αναβάθμιση.
Υπουργός,παιδεία,Γαβρόγλου
Ο υπουργός Παιδείας σημείωσε οτι ειναι απάνθρωπο το σύστημα των Πανελληνίων στα πανεπιστημία και για αυτο σχεδιάζονται αλλαγές στην οποίες ομολογούν και τα άλλα κόμματα οτι υπάρχει ανάγκη για να γίνουν. Επίσης ο κ. Κ. Γαβρόγλου σημείωσε οτι στις αλλαγές αυτές σχεδιάζεται στον πρώτο χρόνο των ΑΕΙ να υπάρχει μεγαλυτερη ευελιξία για να υπάρχει ο κατάλληλος προσανατολισμός του φοιτητή Σε οτι αφορά τις πιέσεις απο μέρους των δανειστών για να κλείσει η αξιολόγηση, ο υπουργός Παιδείας ειπε μεταξύ αλλων: «Τα εχω χαμένα που σε επίπεδο ευρωπαϊκής παράδοσης υποτίθεται, η Ευρώπη είχε ως αντίληψη τη συμφωνία τώρα αυτοϋπονομεύεται σε τέτοιες πολιτικές». Παρ´ ολα αυτα, ο ίδιος ειπε οτι δεν βλέπει εκλογές, δεν ειναι στην σκέψη της κυβέρνησης οι εκλογές αλλά αντίθετα προσπαθεί να υπάρχει σταθερότητα.

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.