Απάντηση Κυριάκου στον Μελισσανίδη

[ad_1]

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε στην προηγούμενη δήλωση του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη για το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (δείτε εδώ).

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μην χαλάτε στους αρθρογράφους σας το αφήγημα…Τι 50-50 οφσάιντ; Αν κάνεις μια γύρα στα μπλογκ τους, το βλέπουν πιο καθαρό οφσάιντ και από του τελικού…
Και τι θα πει πρόεδρε «το ακύρωσε, τι να κάνουμε τώρα»; Το μέτρησε στην αρχή (μαζί με τον επόπτη του), το σκέφτηκε 7 λεπτά και το ακύρωσε…

Μη σου τύχει σε ματς «τελικό» στο σπίτι σου, μετά από κλοπή ενός άλλου ντέρμπι με καραγκιοζιλίκια 15 μέρες πριν, με το γήπεδο γεμάτο και με την αδρεναλίνη μιας νίκης στο 90’ που σου την παίρνουν με…debate…Πραγματική ευχή είναι αυτή, μην τύχει σε κανέναν, γιατί οπουδήποτε αλλού θα βλέπαμε αναπαράσταση της Χιροσίμα».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.