Για δεύτερη χρονιά ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ στους τελικούς της Β’ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ

Η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την Κυριακή 1/4/2018 με 3–0(25-20)(25-16)(25-23) την πολύ δυνατή ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας στο ΔΑΚ Μυγδονίας και πέτυχε την συμμετοχή της στους τελικούς του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού ξεκίνησαν με άγχος, αλλά ήταν αποφασισμένες να νικήσουν και το έκαναν για να φτάσουν για δεύτερη χρονιά που συμμετέχουν στην Β’ Εθνική, στους τελικούς. Όπως ακριβώς πέρσι στις 4/4/2017 κατάφεραν να προκριθούν, έτσι και φέτος θα είναι για άλλη μία χρονιά η μία από τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τίτλο της πρωταθλήτριας αλλά και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Ο αντίπαλος του Μυγδονιακού αυτή τη φορά θα είναι η ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων, με την οποία θα πρέπει να αναμετρηθούν τουλάχιστον σε δύο αγώνες και τον πρώτο από την σειρά των τελικών να πρέπει να γίνει στο ΔΑΚ Πεύκων, ενώ ο επόμενος στο ΔΑΚ Μυγδονίας.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Χατζησακούλα Χριστίνα, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Μαράνα Γεωργία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου – Πουλέκα Kατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λάκη Μαρία.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Εύα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κούγκα Ανδρομάχη (L), Κελπέκη Έφη, Καφετζή Λίνα, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.