Απάτη με διαγωνισμούς στο Facebook

Με ανακοινώσεις τους οι εταιρίες Aegean Airlines και EasyJet καλούν τους χρήστες του Facebook να αγνοούν ψεύτικο διαγωνισμό που υποτίθεται ότι έχει έπαθλο, για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου, δωρεάν εισιτήρια.

«Ενημερωθήκαμε για έναν διαγωνισμό-απάτη στο Facebook. Παρακαλώ αγνοήστε τον, καθώς δεν είναι επίσημος. Ακολουθήστε μόνο τον επίσημο λογαριασμό για ενημερώσεις, διαγωνισμούς και προσφορές», αναφέρει η EasyJet.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας», αναφέρει η Aegean Airlines.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.