Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια για τα εμβόλια

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα! ο Χάρης Ρώμας.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης, την σχέση του με την πολιτική και την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χαλανδρίου, αλλά και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει τον θίασο της παράσταση Ρινόκερος», αρνούμενος τα νέα μέτρα της πολιτείας.

«Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Πολλές φορές το θέλω μας μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Πίστευα στην απόλυτη αγάπη. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα απόψεων για ένα θέμα σημαντικό του σήμερα, τα εμβόλια και αν πρέπει να εμβολιαζόμαστε».

Ο ηθοποιός και θιασάρχης παραδέχεται ότι λόγος του χωρισμού είναι το εμβόλιο.

«Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική (σ.σ. απέναντι στο εμβόλιο) ή αντιεμβολιαστής. Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι και υπήρχε πολύ αγάπη. Ήταν η στιγμή να γίνει, το έφερε η κατάσταση προσπαθώ να το δω θετικά».

Όσο για το αν έχει προχωρήσει στη ζωή του;

«Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.