Απίστευτη βλακεία! Άνδρας καταστρέφει άγαλμα "ηλικίας" 126 ετών στην προσπάθεια του να τραβήξει την τέλεια selfie!

[ad_1]

Μία selfie φωτογραφία μπορεί ακόμη και να σε σκοτώσει και παρόλο που η συγκεκριμένη πρόταση φαντάζει κάπως… “υπερβολική”, η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές δόσεις αλήθειας, καθώς σίγουρα δεν είναι και λίγα τα περιστατικά, όπου έχουμε τραυματισμούς και πολλές φορές ακόμη και θανάτους στην αναζήτηση για την “τέλεια selfie”. Τώρα, από ότι φαίνεται εκτός από το να σε σκοτώσει μία selfie μπορεί να καταστρέψει ακόμη και ιστορικής σημασίας… αγάλματα!

Agalma katestrammeno apo selfie (1)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ένας νεαρός άνδρας στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, επιχείρησε να τραβήξει μία selfie φωτογραφία, η οποία οδήγησε στην καταστροφή ενός ιστορικού αγάλματος (του βασιλιά Dom Sebastiao) ηλικίας 126 ετών! Το εν λόγω άγαλμα που βρισκόταν έξω από τον σταθμό του τρένου Rossio στη Λισαβόνα, διαλύθηκε από τη στιγμή που ο φανατικός των selfies αντί να σταθεί απλώς μπροστά από το άγαλμα για να τραβήξει τη φωτογραφία του (όπως θα έκανε το 99% του γήινου πληθυσμού), έκρινε πως ήταν σωστό να… σκαρφαλώσει πάνω του! Προφανώς εξαιτίας των πολλών ετών και της εύθραυστης φύσης του, το άγαλμα του Dom Sebastiao δεν άντεξε το βάρος του “εισβολέα”, με αποτέλεσμα να σπάσει και να γίνει χίλια κομμάτια.

Agalma katestrammeno apo selfie (3)

Όπως έγινε γνωστό, το αρμόδιο σώμα της κυβέρνησης της Πορτογαλίας που εποπτεύει της αρχαιότητες της χώρας θα κινηθεί νομικά εναντίον του επιεικώς ανόητου άνδρα για την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκάλεσε σε ένα από τα πιο ιστορικά αγάλματα της πόλης της Λισαβόνας. Τελικά, κάτι παραπάνω ξέρουν που λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη… 

The post Απίστευτη βλακεία! Άνδρας καταστρέφει άγαλμα “ηλικίας” 126 ετών στην προσπάθεια του να τραβήξει την τέλεια selfie! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.