Απίστευτη καταγγελία από μόνιμη υπάλληλο του Δήμου Ωραιοκάστρου

Απίστευτη καταγγελία από μόνιμη υπάλληλο του Δήμου Ωραιοκάστρου

Πρόκειται για υπάλληλο μόνιμη του Δήμου  Ωραιοκάστρου στον τομέα καθαριότητας δημοτικών κτιρίων, η οποία εργάζεται πάνω από 25 χρόνια, αλλά όπως υποστηρίζει τα τελευταία τρία χρόνια ζει μια κόλαση. Η υπάλληλος αν και έχει παρουσιάσει σοβαρή ηπατική πάθηση καθώς και πολύ σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα συνέχισε να δουλεύει κατω απο αντίξοες και απαγορευτηκές για την υγεία της συνθήκες και πέρα των καθηκόντων της.

Καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε σε μεγάλο βαθμό ζήτησε από τους αρμοδίους να την τοποθετήσουν σε θέση όπου οι συνθήκες θα ήταν ανθρώπινες. Όπως υποστηρίζει αντί αυτού την σύστησαν να πάει σε ψυχίατρο και προσπαθώντας να “ξεφορτωθούν το προβλημα” την φόρτωσαν με εξοντωτικό ωράρια και καθήκοντα πέρα των αρμοδιοτήτων της. Η υπάλληλος, η οποία χρειάστηκε δύο φορές να μεταφερθεί με ασθενοφόρο κατα την ώρα εργασιας της μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, υποστηρίζει ότι όταν επέστρεψε στην εργασία της δέχθηκε εκφοβισμό και σαν τιμωρία την τοποθέτησαν σε χαοτικό κτίριο. Δεδομένου ότι τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν της επιτρέπουν να διακινδυνευσει άλλο αποφάσισε να ακολουθήσει την δικαστική οδό .

Το oraiokastro24 επικοινώνησε με την δικηγόρο της η οποία μας ενημέρωσε: ” Η πελάτισσα μου εργάζεται με ζήλο από την πρώτη μέρα και τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που ζήτησε να δουλεύει σε περιβάλλον που δεν θα επιδεινώσει την υγεία της. Ο δήμος Ωραιοκάστρου εδώ και τρία χρόνια έχει βγάλει πάνω σε αυτήν την γυναίκα τόση κακία που χρειάστηκε δύο φορές να νοσηλευτεί σε δημόσιο νοσοκομείο.  Αξιοπερίεργο επίσης είναι ότι ζητάμε επίμονα εδώ και μέρες να μας δώσει ο δήμος τον ιατρικό φάκελο της υπαλλήλου και ακόμη δεν μας έχουν δώσει τίποτα. Έχω αναλάβει το θέμα της αφιλοκερδώς γιατί πραγματικά με συγκλόνισε η προσπάθεια εξόντωσης ενός τόσο τίμιου και εργατικού ανθρώπου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.