Απίστευτο! Στα δυο κόπηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ Αναστατωμένο το επιβατικό κοινό

Απίστευτο! Στα δυο κόπηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ Αναστατωμένο το επιβατικό κοινό

Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί οτι θα υπήρχε και άλλο επικίνδυνο περιστατικό με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έπειτα απο το λεωφορείο με τα σπασμένα φρένα,δείτε αναλυτικά εδώ.

Κι όμως!! Τα απίστευτα του ΟΑΣΘ συνεχίζονται. Κόπηκε στα δυο το λεωφορείο!!

Το επιβατικό κοινό είναι,δικαιολογημένα,αναστατωμένο ως προς την ασφάλειά του και μη έχοντας άλλο τρόπο μετακίνησης ο φόβος του είναι δεδομένος.

Η Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα συνεχίζει να μας ενημερώνει με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση και δικαιολογία. Δείτε την ανάρτησή της:

ΟΑΣΘ συνεχεια (το υποσχέθηκα). Το 821 λεωφορείο είχε δρομολογηθεί στη γραμμή ΒΟΥΛΓΑΡΗ (31). Ο οδηγός διαπίστωσε θορύβους στο “μύλο” και οδήγησε το λεωφορείο για έλεγχο στο Αμαξοστάσιο του Φοίνικα. Εκεί του είπαν να πάει στο Αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης (μέσω περιφερειακού) για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή. Στον περιφερειακό, όμως, κόπηκε το σασί στη μέση και ακινητοποιήθηκε το όχημα. Από θαύμα δεν αποκολλήθηκε τελείως και δεν προκάλεσε άλλο ατύχημα. Και φυσικά ευτυχώς που δεν έλαβε χώρα η αποκόλληση έχοντας επιβάτες μέσα! Η αιτία της αστοχίας ήταν το σάπιο αμάξωμα και η κάκιστη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το λεωφορείο λόγω της πλημμελούς συντήρησής του τα τελευταία χρόνια. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.