Απαγόρευση θήρας σε περιοχή της Χαλκιδικής

Απαγόρευση θήρας σε περιοχή της Χαλκιδικής

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης απαγορεύεται η θήρα για άλλα πέντε (5) χρόνια, έως και την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2024-2025, σε έκταση εμβαδού 5.800 στρεμμάτων, σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Μαραθούσης της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου της Π.Ε. Χαλκιδικής.

Τα όρια της περιοχής απαγόρευσης θήρας ορισμένου χρόνου αποτυπώνονται στο τοπογραφικό διάγραμμα το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σχετικής απόφασης και περιγράφονται ως εξής:

Με αφετηρία την διασταύρωση του αγροτικού δρόμου Μαραθούσας – Στανού στην θέση «Αγία Ειρήνη», ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο με Νοτιο Ανατολική κατεύθυνση μέχρι το μεγάλο ρέμα της Ποταμιάς. Μετά συνεχίζει με Βόρεια κατεύθυνση και διέρχεται από τη θέση «Γιάγκοβη» στο σύνορο με το Δασαρχείο Αρναίας, μέχρι τον αγροτικό δρόμο Μαραθούσας – Στανού και μετά συνεχίζει αυτόν τον δρόμο μέχρι τον επαρχιακό δρόμο Στανού – Μελισσουργού. Από τη διασταύρωση αυτή με κατεύθυνση δυτική φτάνει στο ύψωμα «Καραμπουρούνι» και συνεχίζει με Βόρεια κατεύθυνση μέχρι το μεγάλο ρέμα της Ποταμιάς. Ακολουθεί το ρέμα με Νότια κατεύθυνση μέχρι τη θέση «Μύλος» και από εκεί ακολουθεί Νότια τον αγροτικό δρόμο προς Μαραθούσα και καταλήγει στην θέση «Αγία Ειρήνη» απ’ όπου ξεκίνησε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.