Απαγόρευση κυκλοφορίας στα φορτηγά σε τμήματα της Θεσσαλονίκης στην Εγνατία οδό

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα φορτηγά σε τμήματα της Θεσσαλονίκης στην Εγνατία οδό

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση – παγετός) σε τμήμα της Εγνατίας Οδού,

με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα από 13.00 ώρα σήμερα (4 Ιανουαρίου 2019) και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Εγνατία Οδό, από την Χ/Θ 366+000 (Κ-25Α) Κόμβος Βαγιοχωρίου έως την Χ/Θ 394+000 (Κ-27) Κόμβος Ασπροβάλτας.
Η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και των λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων θα γίνεται ως εξής :
 Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα : έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Βαγιοχωρίου, κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας, εν συνεχεία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Ασπροβάλτας
 Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη : έξοδος από την Εγνατία Οδό μέσω του Κόμβου Ασπροβάλτας, κίνηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, εν συνεχεία στην Επαρχιακή Οδό Ρεντίνας – Λαγκαδά και έξοδος στην Εγνατία Οδό από Κόμβο Βαγιοχωρίου.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.