Απαράδεκτη η εικόνα στη δυτική Θεσσαλονίκη – Κατεστραμμένο οδόστρωμα προκαλεί καθημερινό μποτιλιάρισμα, βίντεο

Απαράδεκτη η εικόνα στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης – Κατεστραμμένο οδόστρωμα προκαλεί καθημερινό μποτιλιάρισμα, βίντεο

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο ανήκει στον δήμο Ωραιοκάστρου επί τη ΒΙΠΕ Σίνδου. Στο ύψος των γραμμών οι λακκούβες δημιουργούν τις ώρες αιχμής, ουρά χιλιομέτρων και στις δύο κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να κάνεις τουλάχιστον δέκα λεπτά για να διασχίσεις ένα κομμάτι μισού χιλιομέτρου, καθώς επίσης η κακή κατάσταση του οδοστρώματος προκαλεί φθορά σε λάστιχα και αυτοκίνητα.

Στις 18/12/2019 στάλθηκε το παρακάτω mail μαζί με φωτογραφικό υλικό απο πολίτες, που καθημερινά περνάνε απο το σημείο, στο δήμο Ωραιοκάστρου χωρίς όμως να γίνει καμία ενέργεια, ούτε καν να σταλθεί απάντηση:

“Βλέπετε το οδόστρωμα έχει καταστραφεί και δυσκολευόμαστε πολύ να περάσουμε. Το μεσημέρι στο κλείσιμο των εταιρειών που ο όγκος των αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλος οι ουρές γίνονται τεράστιες.”

Το κομμάτι αυτό του δρόμου ανήκει στο δήμο Ωραιοκάστρου.
Σημειώνεται οτι ο δήμος Ωραιοκάστρου εισπράττει τα δημοτικά τέλη από τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των ορίων  στο σημείο της ΒΙΠΕΘ, στα  διοικητικά όρια του δήμου Ωραιοκάστρου.

Εβδομαδιαίος διέρχονται από το σημείο αυτοκίνητα του δήμου.
Μα κανένας από αυτούς του ανθρώπους δεν έχουν κάνει κάποια επισήμανση έτσι ώστε να φτιαχτεί αυτό το χάλι που επικρατεί;
Πέρα από κομμάτι δρόμου που ανήκει στο δήμο, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί και είσοδο στη βιομηχανική περιοχή της πόλης.

Η αδιαφορία ως προς την ταλαιπωρία εκατοντάδων εργαζομένων καθώς επίσης και η εικόνα που επικρατεί και φαίνεται προς τα έξω για την είσοδο της βιομηχανικής ζώνης της συμπρωτεύουσας είναι απαράδεκτη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.