Απλήρωτοι αλλά πιστοί στο έργο τους

Διαβάσαμε ευχαριστήρια επιστολή γονέων στα social media, εχθές, προς τους νηπιαγωγούς του δημοτικού παιδικού σταθμού, πρώην ΔΗΚΕΩ με αφορμή την  χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν.

Έκπληκτοι  έμειναν οι γονείς όταν μάθανε ότι το προσωπικό του παιδικού σταθμού είναι απλήρωτο από τον Σεπτέμβριο…..αυτό όμως δεν τους στάθηκε εμπόδιο για να οργανώσουν μια πανέμορφη γιορτή!!! Ζητούν από τους αρμόδιους να πράξουν τα αυτονόητα…δηλαδή να τους πληρώσουν!!!!

Σήμερα το απόγευμα ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός ΠΡΩΝ ΔΗΚΕΩ είχε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι εμείς οι γονείς φύγαμε με ένα τεράστιο χαμόγελο και για άλλη μια φορά σιγουρευτήκαμε για το πόσο καλή δουλειά κάνουν οι δασκάλες που είναι εκεί ………..μόνο που μάθαμε ότι είναι και απλήρωτες από τον Σεπτέμβριο δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς……….ΝΤΡΟΠΗ????Και όμως αυτό δεν τις επηρεάζει καθόλου στην όρεξη και το ζήλο για όλα αυτά που προσφέρουν στα παιδιά μας!!!!!!!!!!!!Μήπως οι υπεύθυνοι πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό??????Τέτοιοι παιδαγωγοί πρέπει να επιβραβεύονται για την προσφορά τους στο μέλλον που είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!”

 

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά για να τα ακούνε κάποιοι, που μας άφησαν να κάνουμε Χριστούγεννα, χωρίς μία στην τσέπη. Όχι μόνο μας εμπαίζουν, αλλά και προκαλούν την υπομονή μας, διότι εκτός του ότι βαλλομαστε από κάθε κατεύθυνση(δεν εμβαθύνω εδώ, αφήνω τη φαντασία του καθενός ελεύθερη να καλπάσει) , είμαστε και υποχρεωμένοι να μη μιλάμε, να μη δια,αρτυρόμαστε, γιατί είμαστε συμβασιούχοι κι όχι μόνιμο προσωπικό!!!!
    Είμαστε β….δια. Γαιτί έχουμε δυστυχώς και φιλότιμο και ευσυνειδησία.

  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 37 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΔΟΠΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!!!ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥ!!!!!!!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.