Αποκαλυπτήρια στο “Βασίλειος Τσολακίδης”

Ο Βασίλης Τσολακίδης έδωσε το όνομα του στο κλειστό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Η ευχή που έκανε ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής.
Ο Βασίλης Τσολακίδης δεν απολαμβάνει τη δημοσιότητα. Ακόμα και στις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, όπως όταν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης στο Λονδίνο, άλλοι μίλησαν περισσότερο από εκείνον.

Η σημερινή μέρα ανήκει στον ίδιο. Έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Γεωργία και τα τέσσερα παιδιά τους παρακολούθησαν με συγκίνηση τα αποκαλυπτήρια στο κλειστό γυμναστήριο των Αμπελοκήπων, το οποίο εδώ και λίγες ώρες φέρει το όνομα του: “Βασίλειος Τσολακίδης”.

“Ο δρόμος που έχω διανύσει και διανύω, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Εύχομαι αυτό το γυμναστήριο να συνεχίσει να βγάζει πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, κυρίως όμως να βγάζει σωστούς ανθρώπους που ξέρουν να μάχονται στη ζωή”, είπε συγκινημένος ο 34χρονος πρωταθλητής στο δίζυγο.

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, την οικογένεια του και τον προπονητή Αλέκο Ιωακειμίδη, ο οποίος έδωσε άλλη πνοή στην καριέρα του πριν από πέντε χρόνια.

Παρόντες ήταν μικροί αθλητές του Διαγόρα Αμπελοκήπων, του συλλόγου που ανήκει ο ίδιος ο Τσολακίδης, αλλά και ο πρωτότοκος γιος του, ο Στέφανος.

Πηγή sport24.gr

20131118-195710.jpg

20131118-195734.jpg

20131118-195745.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.