Αποκλειστικό βίντεο – Η στιγμή που εισβάλουν οι ληστές σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Αποκλειστικό βίντεο – Η στιγμή που εισβάλουν οι ληστές σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στην εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε σούπερ-μάρκετ με δράστη 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στις 31 Ιανουαρίου για ληστείες.

Ο 46χρονος δράστης από κοινού με τον συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν στις 21 Ιανουαρίου, στο σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Κορδελιού και με την απειλή καραμπίνας αφαίρεσαν 700 ευρώ από τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο όχημα. Το όχημα -με βάση την αστυνομική έρευνα- είχε κλαπεί τον Νοέμβριο του 2020 από την περιοχή των Αμπελοκήπων κι είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Κορδελιού στις 22 Ιανουαρίου και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο του Seleo.gr, οι δύο ληστές εισβάλουν στο σούπερ μάρκετ απειλούν με τα όπλα τους εργαζόμενους που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα, πλησιάζουν στο ταμείο κι αρπάζουν τα χρήματα που περιέχει μέσα και στη συνέχεια εξαφανίζονται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.