Αποστομωτική απάντηση απο την Κ.Α.Ω

Αποστομωτική ήταν η απάντηση απο την Κ.Α.Ω και απο την πρόεδρο κ. Χατζηελευθερίου όσον αφορά τα επιθετικά ερωτήματα που αναρτήθηκαν σε τοπικό site του Ωραιοκάστρου σχετικά με τα πεπραγμένα και την νομιμότητα προς την κολυμβητική ομοσπονδία και προς τις οφειλές της.
Συγκεκριμένα τα ερωτήματα ήταν τα εξής:
image
Η απάντηση της ΚΑΩ:
1. Η ΚΑΩ είναι εγγεγραμμένη στην ΚΟΕ απο το 2009 και εκδίδει δελτία αθλητων σε αντίθεση με αλλους συλλόγους.
2. Στην ΚΑΩ παραχωρήθηκε ενα γραφείο εντος του κτιρίου του δημοτικού κολυμβητηριου Ωραιοκαστρου, διότι ο κλαδος άθλησης της είναι ΜΟΝΟ ο υγρός στίβος!
Αν δεν κάνω λάθος όλοι οι αθλητικοί και πολιτιστικοί συλλογοι Ωραιοκάστρου στεγαζοντα σε αντίστοιχους δημοτικούς χώρους βαση των κλάδων άθλησης τους.
3. Η Πρότυπη ΚΑΩ είναι σύλλογος και όχι ιδιωτική επιχείρηση. Οποίος ενδιαφερεται να μαθει για το Δ. Σ. μπορεί να απευθυνθεί στην Περιφέρεια και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμου.
4. Η κύρια Τανια Χατζηλευθεριου και όχι Τανια Χατζηιωαννου όπως αναφέρεται στο αρθρο, την περσινή χρονια δούλευε στο δημοτικό κολυμβητήριο ωραιοκαστρου τις πρωινές ώρες ως δημοτική υπαλληλος και ως ναυαγοσωστρια με απόφαση δημάρχου ενω ηταν έγκυος λογω ελλειψης προσωπικου.
5. Η ΚΑΩ πλήρωνε ποσοστο έως και 40% επι των εσοδων της στη δημοτικη επιχείρηση Ωραιοκαστρου, ενω οι άλλοι σύλλογοι δεν πλήρωναν ουτε ενα ευρώ. Αντιθέτως επαιρναν επιχορήγηση απο το ταμείο του Δήμου. Η ΚΑΩ δεν έχει πάρει επιχορήγηση ποτε απο τον Δήμο και απο κανέναν άλλο κρατικό φορέα!
6. Εμείς στην ΚΑΩ επιθυμουμε να αυξηθούν οι κολυμβητικοί συλλογοι του Ωραοκαστρου προκειμενου να αναπτυχθει το άθλημα της κολύμβησης και των υπόλοιπων αθληματων του υγρού στιβου στον τόπο μας. Δεν ειμαστε ενάντια σε κανέναν συλλογο, όπως αντιθέτως κάποιοι άλλοι. Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να παραμείνει το κολυμβητήριο ανοιχτό όλο το χρονο και όχι να αναλωνομαστε με λασπολογιες!
7. Όσο για το ΑΦΜ του συλλογου δεν είμαστε υποχεωμενοι να το αναγραφουμε στις αποδείξεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι η ΚΑΩ δεν έχει ΑΦΜ.
Αν αγαπάμε τον αθλητισμό μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας ώστε να έρθουν κοντά σ αυτον και οχι να κατηγορούμε προσωπα και συλλογος χωρίς να έχουμε στοιχεια.
Με εκτιμηση
Τανια Χατζηελευθεριου
Πρόεδρος της Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκαστρου
Κολυμβητηριο

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστουμε για τη συμπαράσταση. Εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον υγρό στίβο. Θέλουμε να κάνουμε σωστα τη δουλεια μας με κύριο σκοπό την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι έχουν αντίθετη άποψη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.