Αποτελέσματα αίτησεων για τους παιδικούς σταθμούς Ωραιοκάστρου

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Προνοίας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου» Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. για το σχολικό έτος 2018-2019 ενημερώνεται  ότι:
Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των προσωπικών δεδομένων 679/2016, οι πίνακες των αποτελεσμάτων εμπεριέχουν μόνο τον αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της αίτησης και τον αριθμό μορίων.
Οι λίστες της μοριοδότησης θα διαμορφώνονται καθημερινά μετά την απορρόφηση των παιδιών μέσω του Προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Επειδή η πλειονότητα των γονέων που κατέθεσαν αίτηση με τη διαδικασία της μοριοδότησης θα είναι ωφελούμενοι του Προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. οπότε θα εγγραφούν στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. με το voucher ,θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση διαγραφής με την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τις υφιστάμενες λίστες, προκειμένου να παραχωρήσουν τη θέση τους στους επόμενους.
Δείτε αναλυτικά τα αποτέλεσμα εδω

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.