Απο Θεσσαλονίκη ανοίγει φτερά για Ελβετία ο σκόρερ του handball

ׁ͈ - ֏ɂϓ ӕʅٍ / ʕЅˋϠׁ͔̐ϋ

Ο πρώτος σκόρερ του Φοίβου Συκεών, Κώστας Τσαμεσίδης, μετακομίζει απο το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στα ελβετικά γήπεδα.

Από τη Θεσσαλονίκη στο Άινσιντελν της Ελβετίας. Αυτή θα είναι η διαδρομή για τον 22χρονο αριστερόχειρα περιφερειακό, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην τρίτη κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος σε μία ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο. Η νέα του ομάδα τον ανακοίνωσε ήδη με εγκωμιαστικά σχόλια για τη δυναμικότητα του παιχνιδιού του, ενώ όπως αναφέρεται η συμφωνία προβλέπει διετή συνεργασία.

Το επίπεδο της οργάνωσης της Άινσιντελν είναι αρκετά υψηλό, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την ομάδα μίας μικρής πόλης με πληθυσμό 15.000 κατοίκων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος χρηματοδότησε μαθήματα γερμανικών, ώστε όταν ο Τσαμεσίδης ενσωματωθεί τον Αύγουστο να νιώθει όσο το δυνατόν περισσότερο οικεία στο νέο του περιβάλλον.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Τσαμεσίδης είχε 96 γκολ σε 22 αγώνες με τον Φοίβο, ενώ και για την ομάδα των Συκεών είναι τιμητικό το γεγονός ότι ακόμη ένας αθλητής που φόρεσε τη φανέλα της ανοίγει φτερά για το εξωτερικό.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.