Απο σήμερα εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού

Απο σήμερα εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις ημέρες Τετάρτη (26-04-2023) και Πέμπτη (27-04-2023) πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. από την Εγνατία Οδό Α.Ε. και συγκεκριμένα:

  • Την Τετάρτη (26-04-2023) και κατά τις ώρες 00΄ έως 19.00΄ θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας σε δύο λωρίδες (μεσαία και δεξιά) κυκλοφορίας και εν συνεχεία στην Λ.Ε.Α., και στα δύο ρεύματα πορείας.  Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κάθε φορά από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έκαστου ρεύματος πορείας.

 

  • Την Πέμπτη (27-04-2023) και κατά τις ώρες 00΄ έως 19.00΄ θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις γέφυρες του Γαλλικού ποταμού με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, και στα δύο ρεύματα πορείας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κάθε φορά από τις δύο ελεύθερες (δεξιά και μεσαία) λωρίδες κυκλοφορίας έκαστου ρεύματος πορείας.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.