Απο το σεισμόπληκτο Δαμάσι η Ο.Π.Π.Π.Π.Θ. – Η απόφαση της κυβέρνησης

Απο το σεισμόπληκτο Δαμάσι η Ο.Π.Π.Π.Π.Θ. – Η απόφαση της κυβέρνησης

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους του χωριού Δαμάσι και των γύρω οικισμών μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή.

Απο την πρώτη στιγμή η διασωστική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Προσκόπων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης έστειλε κλιμάκιο για να παρέχει βοήθεια στο στήσιμο καταυλισμού, υγειονομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη κατοίκων (δείτε σχετικά εδώ)

Ο αρχηγός της Ο.Π.Π.Π.Π.Θ. κ. Δρακόπουλος Σταύρος μετέφερε την εικόνα στην περιοχή μέσω σύνδεσης skype με το oraiokastro24

Μαζί του και Έφορος Πολιτικής Προστασίας Γενικής Εφορίας Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων κ. Κόρδας 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την στιγμή της σύνδεσης μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα, τον Ευθύμιο Λέκκα, καθηγητή Γεωλογίας και Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κώστα, όπου αποφασίστηκε την Δευτέρα θα κατατεθούν 300.000 ευρώ σε κάθε δήμο που επλήγη από το σεισμό, ώστε να αρχίσει άμεσα και η καταβολή των χρημάτων στους πληγέντες πολίτες

Δείτε τι μας δήλωσε η διασωστική ομάδα:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.