Απόπειρα ανθρωποκτονίας στις Σέρρες – Τον πυροβόλησε και προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στις Σέρρες – Τον πυροβόλησε και προσπάθησε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο

Προσήλθε χθες 3 Ιουλίου 2022 το βράδυ στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, που διέπραξε νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχές των Σερρών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, τις πρώτες πρωινές ώρες της 3 Ιουλίου σε περιοχή των Σερρών, ο συλληφθείς μετά από φραστικό επεισόδιο, επιβιβάσθηκε στο όχημά του, με το οποίο κινήθηκε σε βάρος
ημεδαπού άνδρα που είχαν έρθει σε αντιπαράθεση και τον οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε. Μετά από λίγη ώρα σε άλλη περιοχή των Σερρών, ο ημεδαπός εντόπισε εκ νέου τον παραπάνω παθόντα και με κυνηγετική καραμπίνα προσπάθησε να πυροβολήσει σε βάρος του, χωρίς ωστόσο το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.
Στην προσπάθεια του παθόντα να διαφύγει με όχημα που επέβαινε και η σύζυγός του, ο συλληφθείς πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο προς το όχημά τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια των φυσιγγίων να καρφωθούν σε αυτό.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το παραπάνω κυνηγετικό όπλο και το όχημα του συλληφθέντα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.