Αρίστη και ΕΠΩΦ πρόσφεραν ένα απόλυτα γυναικείο απόγευμα,, βίντεο – φωτο

Αρίστη και ΕΠΩΦ πρόσφεραν ένα απόλυτα γυναικείο απόγευμα,, βίντεο – φωτο

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και με τίτλο ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ διοργάνωσαν χθες το απόγευμα 10/03/2024 εκδήλωση από κοινού, οι Σύλλογοι «Η Αρίστη» και «ΕΠΩΦ».
Οι ομιλήτριες ανέδειξαν τον πολυσύνθετο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας : Την Γυναίκα Μάνα και Σύζυγο, την Γυναίκα καλλιτέχνιδα αλλά και αγωνίστρια υπέρ του κοινωνικού συνόλου . Απαγγελίες χορικών Μήδειας και άλλων ποιημάτων και πεζών , ομιλία ψυχολόγου, εξαιρετική μουσική από την χορωδία της ΕΠΩΦ, στο ακορντεόν ήταν η Έλσα Σταθάκη και μαέστρος η Νίκη Καραγκιόζη .
Ήταν ένα απόγευμα ευχάριστο με ποικίλο πρόγραμμα .Η ποιότητα ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο και την εκδήλωση ανέδειξε με το μπρίο και την αμεσότητά της, η παρουσιάστριά μας Μαρίνα Γεωργιάδου και την κάλυψη του oraiokastro24.gr
Ευχαριστούμε τις κυρίες Κουρουκερέζη Χρυσούλα, Νέλλυ Δελή, Στραβοράβδη Κατερίνα, Μαρκοπούλου Ντίνα- Κλειώ, Μαρία Κεσόγλου, Τσαρβέγκου Μαίρη, Χορωδία ΕΠΩΦ που συμμετείχατε στην παρουσίαση της ωραίας αυτής διοργάνωσης!
Ακολουθεί ολόκληρη η εκδήλωση:

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, κλαρινέτο, άρπα, βιολί, όμποε και φλάουτο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, βιολί, κλαρινέτο και φλάουτο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.