Αριστούχος μαθήτρια στις πανελλαδικές απο το Ωραιόκαστρο “Πως κατάφερα να συγκεντρώσω 19.261 μόρια”

Αριστούχος μαθήτρια στις πανελλαδικές απο το Ωραιόκαστρο “Πως κατάφερα να συγκεντρώσω 19.261 μόρια”

Δικαιωμένη για την προσπάθεια της δήλωσε στον status η Σοφία Κλεμπετσάνη με βαθμολογία 19.261 μόρια. Μιλώντας στον Status 107.7 και στον Λεοντή Μαχαιρά, η μαθήτρια εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επιτυχία της, η οποία όπως είπε είναι αποτέλεσμα συστηματικής αλλά όχι εξαντλητικής μελέτης χρόνων.

“Είναι μια λύτρωση”, σχολίασε.

“Άκουσα τους γονείς μου να πανηγυρίζουν γιατί με πήραν από το σχολείο οι καθηγητές να με συγχαρούν”, ανέφερε.

“Πάντοτε έβγαινα σε λογικά πλαίσια γιατί είμαι και κοινωνικό παιδί και μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους, φέτος μόνο το περιόρισα και λόγω συνθηκών και λόγω διαβάσματος, χωρίς να αποκοπώ απο παρέες και τίποτα”, είπε.

Μίλησε για την δύσκολη περίοδο της καραντίνας και τα προβλήματα που αντιμετώπισε λέγοντας ότι της πονούσαν τα μάτια από την πολύωρη έκθεση στην οθόνη.

Μίλησε ακόμη για την στήριξη που είχε από την οικογένεια της που δεν ήταν πιεστική, αλλά υπήρχε όπως είπε μια σχέση εμπιστοσύνης.

Η Σοφία θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους δεν πέτυχαν, λέγοντας πως πολλές φορές είναι και για καλό.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Status 107.7

https://1077statusfm.gr/sunenteukseis/100-synentefxeis/22255-ixitiko-aristoyxos-mathitria-stis-panelladikes-sofia-klempetsani-ston-status-pos-katafera-na-sygkentroso-19-261-moria.html

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.