Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την 33χρονη – Τα κλικ του τρόμου μέσα στο σπίτι

Αρπαγή 10χρονης: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την 33χρονη – Τα κλικ του τρόμου μέσα στο σπίτι

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στην Θεσσαλονίκη, μετά την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της.

Η 33χρονη τέσσερις μήνες πριν απαγάγει την ανήλικη φέρεται πως είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της, η οποία μάλιστα είχε καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία.

«Στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή, ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κιόλας. Μου είπε δε ότι το κατήγγειλε κιόλας στην αστυνομία» αναφέρεται στην έγκληση του συζύγου της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Σημειώνεται πως η μητέρα της 33χρονης είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού. Επιπλέον, με βάση την έγκληση του πρώην συζύγου της αδιαφορούσε συστηματικά για το ανήλικο παιδί της. Μεταξύ άλλων, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης -ζούσαν χωριστά από τον Νοέμβριο του ’19- περιέγραψε και την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα της.

«Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά»

Αποκαλυπτικά είναι την ίδια ώρα τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 10χρονη μαθήτρια σχετικά με τις ώρες που πέρασε με την 33χρονη.

Σύμφωνα με το Mega το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η μικρή είπε – παρουσία παιδοψυχολόγου – πως η 33χρονη της έλεγε ότι θα είναι η νέα της μαμά. «Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά. Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: “Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω”. Μετά άρχισε να βρίζει και να λέει γ…. τη μάνα σου, είμαι πολύ χαζή που σε πήρα και θα αποκαλυφθώ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελεύθερος Τύπος 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.