Αρχή σύστασης συλλόγου “Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου”

Ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης του συλλόγου “Παρτιώτες Έλληνες Πολίτες Ωραιοκάστρου” σήμερα Κυριακή 9/10/16.
Συμβολικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου.
Σκοπός της σύστασης του συλλόγου είναι:
“Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, την Δημοκρατία και την θεμελιώδη αρχή της Λαικής και Εθνικής Κυριαρχίας, το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και της αφοσιώσεως στην Πατρίδα και την Δημοκρατία που ορίζει το Σύνταγμα στο άρθρο 120 έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να απαιτήσουμε την τήρηση του Συντάγματος να υπερασπισθούμε την πατρίδα μας την Ελλάδα από την εθνική και θρησκευτική αλλοίωση που αντισυνταγματικά επιχειρείται από την εξουσία, να υπερασπισθούμε τις αξίας μας, την εθνική ομοιογένεια και την κοινωνική συνοχή, με τον πατριωτισμό που επιτάσσει το Σύνταγμα, το οποίο έκανε κουρέλι η ίδια η κυβέρνηση και το παρακράτος.”

Μερικοί αντέδρασαν στην λέξη “Πατριωτική” καθότι στην κοινωνία του 2016 οι λέξεις καπελώθηκαν απο άλλους και χάθηκε η ουσία τους,όπως είπαν.Παρόλα αυτά υπερίσχυσε το συναίσθημα της απλότητας της ψυχής τους και ολοι μαζί συμφώνησαν.

Στο τέλος της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι θεώρησαν χρέος τους την έπαρση της σημαίας,την οποία έκαψαν οι αντιεξουσιαστές όπως είχε ειπωθεί, μαζί με τον Εθνικό Ύμνο.

Δεν υπήρξε παρουσία αντιεξουσιαστών στην συγκέντρωση ενω οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν διακριτική παρουσία.

vendo

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς να σας πάρουν στα σοβαρά αφού προφέρετε το “επειδή” ως “επειδής”;
    Πώς μπορείτε εσείς οι πλήρως αστοιχείωτοι, ξενοφοβικοί και μισαλλόδοξοι άνθρωποι να μιλάτε για Χριστό; Τον “πλησίον” του σήμερα τον κλειδώνετε απέξω. Ντροπή σας έχετε κάνει το Ωραιόκαστρο ρεζίλι των σκυλιών με τους 5-10 κολλημένους.

  2. ΕΠΕΙΔΗ(Σ) ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ”ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ”ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
    ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ! ΜΑ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ;;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.