Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστειλε ηχηρότατο μήνυμα στην Τουρκία και σημειώσε ότι το κόστος είναι μεγάλο, για να τα βάλει κάποιος με την Ελλάδα.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, την Παρασκευή έστειλε στην Τουρκία ένα ηχηρό μήνυμα, σχετικά με τις πρόσφατες προκλήσεις. Ο ίδιος τόνισε πως όποιος τολμήσει να τα βάλει με την Ελλάδα, θα πληρώσει πολύ μεγάλο κόστος. «Και αυτό το ξέρουν οι γείτονες» επισήμανε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους νέους χάρτες του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τη νέα «εξαφάνιση» του Καστελόριζου και τις συνεχείς προκλήσεις από την Τουρκία.

Έτσι, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ανέφερε σε δημοσιογράφους πως «όποιος πατήσει τα πόδια του στο έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι».

Μάλιστα, ο τωρινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, σχετικά με την δήλωση του πρώην αρχηγού Ευάγγελου Αποστολάκη, που είχε μιλήσει για εξαϋλωση όποιου τολμήσει να πατήσει σε ελληνικό έδαφος.

Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Φλώροςσε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το τι θα πράξει η Ελλάδα σε περίπτωση που η τουρκική επιθετικότητα κλιμακωθεί. Απάντησε σ΄ όλες τις ερωτήσεις με ψύχραιμο και αυτονόητο τρόπο. «Οι Τούρκοι κάνουν ότι νομίζουν κι εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ, αναφέρει το militaire.gr.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.