Αστέριος Γαβότσης: «Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον δήμο μας καθαρό»

Αστέριος Γαβότσης: «Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον δήμο μας καθαρό»

Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις των υπηρεσιών της αντιδημαρχίας Καθαριότητας αναφορικά με την αποκομιδή των κλαδιών και των κομμένων χόρτων σε όλο το διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου. Ωστόσο, ο όγκος τους είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς η περίοδος αυτή, ενδείκνυται για το κλάδεμα των δέντρων και φυτών και ιδιαίτερα στην περιοχή μας που αποτελεί έναν από τους πιο πράσινους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση του δήμου για μια ακόμη φορά απευθύνει έκκληση στους κατοίκους και δημότες να ενημερώνουν έγκαιρα τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποκομιδή ώστε να μπορέσει να γίνει ο αναγκαίος προγραμματισμός προκειμένου να ανταποκριθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα και να μην παρατηρούνται προβλήματα.

«Η ανεύθυνη πράξη απόθεσης κάθε μορφής απορριμμάτων αλλά και κλαδιών και υπολειμμάτων από κλαδέματα και καθαρισμούς κήπων στους δρόμους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας, ρυπαίνει το περιβάλλον, εμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και εγκυμονεί κινδύνους. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακές προθέσεις από τους συνδημότες μας που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα, αλλά περισσότερο αμέλεια», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

Ο ίδιος κάνει έκκληση σε όλους για μια καλύτερη συνεργασία στον προγραμματισμό για την αποκομιδή των απορριμμάτων, των κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, με σκοπό μια καθαρή πόλη αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα μας. «Μέσα σ’ ένα πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης προς τον τόπο μας, ας συνεργαστούμε ώστε να μπορέσουμε να τον διατηρήσουμε καθαρό» συμπληρώνει ο κ. Γαβότσης.

«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, με υπέρβαση των δυνατοτήτων τους, προσπαθούν καθημερινά να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Η καθαριότητα όμως, είναι υπόθεση όλων μας, διοίκησης και πολιτών – δημοτών, γι’ αυτό θα ήθελα όλοι να συμβάλλουμε σε αυτό όσο καλύτερα μπορούμε» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκος Ιωσηφίδης.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι και οι δημότες μας μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το εργοτάξιο του δήμου στο 2310- 688514 και να ενημερώνουν σχετικά.
f2k

f4k

f5k

f6k

f7k
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.